.
Aaron Blommaert
dinsdag 23 mei 2023

Dit heeft Aaron Blommaert met zijn broer en zus gemeen

Typisch aan Aalstenaars zeker…

Aaron Blommaert kwam als winnaar uit de bus bij ‘The Masked Singer’ en veroverde Vlaanderen met zijn performance als ‘Tovenaar’.

Zijn zus is 23, drie jaar ouder dus dan hem en zijn broer is 15 jaar. “Wij zijn een hele hechte familie, en grijpen sowieso elke gelegenheid aan om samen te komen. Ook verjaardagen worden bij ons altijd uitgebreid gevierd”, vertelt Aaron aan De Morgen.

“Ik heb altijd van anderen gehoord dat mijn broer, zus en ik erg op elkaar lijken. Qua uiterlijk hebben we onze volle haardos met elkaar gemeen, maar we lachen ook om dezelfde dingen, eigenlijk nog het meest van al met onszelf. Misschien is dat typisch aan Aalstenaars: die drang om jezelf niet te serieus te nemen”, aldus Aaron Blommaert.

Hij heeft zowel met zijn broer als met zijn zus andere raakvlakken. Met Amber praat hij vaak over muziek, met Bastiaan over superhelden en comics, waar ze allebei fan van zijn, zo verneemt De Morgen.

Zijn zus heeft ook een prachtige zangstem en een uitgebreide muziekkennis dus misschien is er binnenkort nog een tweede Blommaert op komst om Vlaanderen te veroveren.

Bio van Aaron Blommaert