.
Herman Verbruggen
maandag 13 maart 2023

Dit heeft Herman Verbruggen onderschat aan het vaderschap

Zou er niet aan begonnen zijn…

Herman Verbruggen die jarenlang ‘Mark’ speelde in ‘F.C. De Kampioenen’ dook onlangs op als ‘Skiwi’ in ‘The Masked Singer’.

“Zoals iedereen nu na The Masked Singer zeker weet, ben ik geen groot zanger. In een Ketnet-musical moest ik na een snelle kledingwissel dansend het podium op en een Clouseau-nummer inzetten. Eén op de drie keer zat ik ernaast, dat kan je niet meer goedmaken”, verklapt Herman aan Het Laatste Nieuws.

Naast zijn acteerprestaties heeft hij ook nog een gezin, die heel wat tijd opslorpt. Vooral de kinderen vragen volgens hem heel wat engagement.

“Als je het vooraf weet, begin je erin niet aan. Taken verdelen, de kinderen aandacht geven én de romantiek met je partner erin houden: geen makkie. Maar wat je terugkrijgt, compenseert alles”, verklaart Herman.

Hij is destijds getrouwd met zijn partner, wat zorgde voor heel wat emoties bij Herman. Maar ook toen hij ontmaskerd werd als ‘Skiwi’, was hij zeer emotioneel. Volgens hem was zijn exit te vroeg maar dat zullen alle afvallers waarschijnlijk ook denken.

Download onze app voor Android of iOS