.
Davina Simons
zondag 18 augustus 2024

Dit is de grootste angst van Davina Simons

Daar doet ze niet aan mee 

Davina Simons, advocate, ziet er stralend uit in haar opvallende fleurige outfits. Ze traint hard om een marathon te kunnen lopen, al zou ze misschien toch iets meer op haar voeding kunnen letten.

“Ik let veel te weinig op. In de week eet ik bijna altijd op kantoor, dus dan zijn het afhaalmaaltijden - bijna per definitie ongezond. Of ik eet snel snel onderweg iets: een broodje van het tankstation, of frieten en een burger van de Quick”, geeft ze toe in Humo.

En nu met het mooie weer is ze ook al eens vaak op een terrasje te vinden met vrienden en dat met een cavatje in de hand, of misschien zelfs twee.

“Maar niet als ik met de auto ben. Ik doe echt niet aan drinken en rijden. Mijn grootste angst is om ooit zelf voor een rechter te moeten verschijnen. Maar weet je, ik heb ook geen drank nodig om me te vermaken. Op concerten of feestjes sta ik altijd als eerste te dansen. Mensen denken dan al snel dat je dronken bent, maar dat is gewoon hoe ik in elkaar zit. Ik heb geen remmen: ik ga er altijd helemaal voor, en ik trek me niks aan van wat iemand anders daarvan denkt.”

Bio van Davina Simons

Meer Over:

Davina Simons