.
Samson en Marie
donderdag 13 juni 2024

Dit is de nieuwe Samson & Marie Kerstshow

Wat een circus!

Het dynamische duo Samson & Marie komt deze winter terug met een spiksplinternieuwe Kerstshow: Circus! Vanaf 21 december 2024 in het Plopsa Theater in De Panne! Een mooie familietraditie die het hele gezin meeneemt op een betoverende reis vol plezier, humor en onvergetelijke momenten.

"We kunnen niet wachten om samen met jullie een magisch avontuur te beleven in het circus! De show zit vol met plezier, vriendschap en natuurlijk heel veel muziek. Het wordt echt fantastisch!", aldus Marie.

De nieuwe Kerstshow van Samson & Marie belooft een onvergetelijk spektakel waar jong en oud zich geen moment zullen vervelen. Samen met hun trouwe vrienden gaan Samson & Marie op avontuur in het circus. Uiteraard zijn ook Meneer de Burgemeester, Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine uit het Ketnet-programma IJsjestijd erbij. Maar dat is nog niet alles! Op het podium staan ook een heel kinderkoor en ballet klaar om te schitteren. Dit is het moment om samen met de hele familie mee te zingen en dansen op de grootste hits! Trommel al je vrienden en familie op en beleef een onvergetelijke tijd in het circus.

Samson & Marie Kerstshow: Circus, vanaf 21 december 2024 i het Plopsa Theater De Panne. Tickets via studio100.com

Bio van Samson & Marie

Meer Over:

Samson & Marie