.
News Image

Dit is de nieuwe vriend van Valerie De Booser

Wie is deze man?


Aan Hln.be heeft Valerie De Booser zaterdagnamiddag toegegeven dat zij een nieuwe vriend heeft. En die vriend zou het nieuws ook bevestigd hebben. Zij konden ook niet anders, wij hadden de foto's die wij vanmiddag ontvangen hadden namelijk doorgespeeld aan de redactie van de krant. De foto's waren overduidelijk en kwamen van de privé-account van Dirk De Witte. Op Instagram had Dirk namelijk enkele foto's van zichzelf mét Valerie De Booser gepost.



Dirk De Witte is een 36-jarige zaakvoerder van een bedrijf dat investeert in winkelvastgoed en dat dan verkoopt/verhuurt. Dat doet doet hij niet op gelijk welke plaats, zijn bedrijf gaat voor de beste locaties. Aan Hln.be bevestigde Valerie De Booser een relatie met De Witte te hebben. Het is nog pril, maar het klopt.

Hoe Valerie en Dirk elkaar hebben leren kennen, daar willen zij voorlopig geen details over geven, maar zij benadrukken dat er van een relatie geen sprake was toen Valerie en Koen Wauters og een koppel waren. Dat is trouwens wqat onze bron ons eerder ook al liet weten. Hoe pril die relatie dan is? Wel, Valerie en Dirk werden ruim een maand geleden samen gespot toen zij op skivakantie waren. Wij kregen toen al een foto binnen van het koppel binnen. De bal ging zaterdagmiddag écht aan het rollen toen we nieuwe foto's kregen. Met het ondertussen bekende gevolg. Wij zijn benieuwd wanneer de eerste foto's van het nieuwe stel op de Instragram van Valerie zullen verschijnen. Hoe dan ook, wij wensen Valerie en Dirk héél fijne tijden samen. Laat het geluk jullie toelachen.