.
De Mol 2023
zaterdag 18 maart 2023

Dit is de tiende kandidaat in 'De Mol'

Tip onthult naam van tiende kandidaat

Vorige zondag werden de kandidaten van het nieuwe seizoen van 'De Mol' voorgesteld aan het publiek. Negen van de tien kandidaten kregen een gezicht. De tiende kandidaat, en diens functie in het spel, blijft geheim tot aan de eerste aflevering.

Op het internet werd de voorbije dagen al druk gespeculeerd over wie die tiende kandidaat kan zijn. Is het een broer of zus van een andere kandidaat? Is het een oud-kandidaat? Is het een BV?

Eén Twitteraar brengt duidelijkheid. In een filmpje dat Play4 gisteren online zette, komt er een telefoonnummer in beeld. Wie dat nummer belt, hoort Gilles De Coster praten tegen de tiende kandidaat:

"Zet je maar. Je hebt alle selecties doorlopen. We hebben al 9 kandidaten. Jij bent onze 10de kandidaat. Ik heb al een eerste opdracht voor jou. Zie je het zitten, STEVE?" Daarna hoor je een vervormde stem zeggen: "Ja, ik ga het proberen."

We mogen er dus zeker van zijn: de tiende kandidaat is een man en heet Steve. Wat zijn rol in het spel wordt, is evenwel nog niet duidelijk. Misschien een hulpmol?

Bio van Gilles De Coster

Meer Over:

Gilles De Coster