.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
donderdag 16 maart 2023

Dit is hét relatiegeheim van Kelly Pfaff en Sam Gooris

Geen liefde op het eerste gezicht

Kelly en Sam leerden mekaar kennen in 1999 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ondertussen kregen ze twee kinderen, Shania en Kenji.

Het was bij de opnames van het programma ‘Sterrenslag’ dat ze mekaar leerden kennen. “’Sergio zei: Kelly’ke, nu heb ik de ideale vent voor u gevonden’”, vertelt Kelly aan Gazet van Antwerpen.

Ze bleven voor het programma met zestien man in Oostende overnachten omdat ze ’s anderdaags vroeg aan de opnames begonnen. “Ik werkte in die tijd als model en zat meer in het buitenland dan in België. Ik kende Sam helemaal niet. Het was zeker geen liefde op het eerste gezicht, maar wel liefde op de eerste babbel”, onthult Kelly Pfaff aan Gazet van Antwerpen.

Toen ze met elkaar begonnen te spreken viel iedereen rond hen weg en was er meteen een klik. “Drie maanden lang zagen we elkaar niet. Maar we belden wel elke dag. Uren aan een stuk konden we babbelen en filosoferen. Zo leerden we elkaar heel snel kennen”, aldus Kelly.

Hun geheim voor een mooie, lange relatie: respecteer je partner zoals hij of zij is en ken je waarde. Want volgens Kelly kun je iemand anders niet liefhebben als je jezelf niet liefhebt.