.
Michael R. Roskam en Eline De Munck
zondag 14 mei 2023

Dit leverde Eline De Munck een man op 

Was aanvankelijk niet de bedoeling 

Eline De Munck trouwde in volle lockdown met Michaël Roskam, enkel in aanwezigheid van zijn zoon. Hun relatie was echter niet iets dat gepland was.

“Michaël zijn bril was stuk en ik had hem gezegd dat hij dan maar eens moest langskomen voor een nieuwe. Dat ik niet nerveus was toen hij een afspraak maakte, wil zeggen dat ik geen bijbedoelingen had. Hij ook niet”, onthult Eline aan Het Belang van Limburg.

“We kwamen allebei uit een woelige privésituatie en hadden geen van beiden interesse om aan iets nieuws te beginnen. Maar kijk, blijkbaar komen de mooiste dingen op mijn pad als ik niets verwacht, als ik de dingen loslaat”, aldus Eline.

Zij wou Michaël een bril cadeau doen als hij reclame voor haar zou maken. Hij zei echter dat hij een tweede zou kopen als hij er één cadeau kreeg en dat er ook een lunch bij hoorde.

“Lunch? Zelfs geen diner?”, was de reactie van Eline maar uiteindelijk kwam van het één ook het ander. Het grote huwelijksfeest moet nog altijd komen maar ook dit jaar is er geen tijd, bevestigt Eline aan Het Belang van Limburg.