.
Regi , Pauline Slangen
dinsdag 20 juni 2023

Dit liet zijn sporen na bij Pauline Slangen

“Nog altijd niet volledig verwerkt”

Zangeres Pauline maakte toen ze nog jong was eigenlijk al een trauma mee. Haar ouders zijn gescheiden dus het ideaalbeeld van een perfecte thuis werd bij haar heel vroeg kapot geslagen.

“Eigenlijk was ik thuis al weg toen ik achttien was. En zoals ik al zei, heeft de scheiding van mijn ouders wel sporen nagelaten”, vertelt de zangeres openhartig aan Het Belang van Limburg.

“Ik was veertien toen ze uit elkaar gingen en het is nog altijd niet volledig verwerkt. Ik kan er zelfs vandaag nog om huilen. Echt, ik was altijd een gelukkig kind, maar op mijn veertiende is er iets in mij gebroken”, aldus een gebroken Pauline Slangen.

“Ik mis dat nest, dat is een litteken voor het leven. Het zorgt ervoor dat ik niet alleen emotioneel uit de hoek kan komen, maar soms ook zeer hard”, verneemt Het Belang van Limburg van de ‘poulain’ van Regi.

Dat bepaalde ook voor een stuk haar huidig beeld op de liefde want haar mama bleef altijd alleen na de scheiding en dat doet Pauline inzien dat je eigenlijk geen man nodig hebt.

Bio van Pauline Slangen

Meer Over:

Pauline Slangen