.
Sam Gooris
maandag 24 april 2023

Dit overkwam Sam Gooris op zijn 16e…  

Verschrikkelijk om zoiets te moeten meemaken 

Toen hij 16 jaar was, bracht Sam Gooris zijn eerste singel uit. Uiteraard was hij toen fier als een gieter. Toch werd die leuke mijlpaal in zijn leven overschaduwd door een traumatische gebeurtenis.

“De dag dat ik mijn eerste singleke heb opgenomen, 9 oktober 1989. Iemand die zijn autoportier open deed zonder te kijken, en hij daartegen met zijn brommerke. Op zijn hoofd gevallen, hersenbloeding, en ’s avonds was hij weg”, vertelt Sam aan Het Laatste Nieuws.

Hij heeft het over Raf, zijn beste vriend, die spijtig genoeg op veel te jonge leeftijd verongelukte. “Het eerste wat ge ziet als ge mijn bureauke binnenkomt is zijn bidprentje. Ja, dan weet ge het, hé. Ge moet geluk hebben in het leven”, aldus Sam.

En dat geluk moet je echt in alles hebben volgens hem. “Mijn carrière, mijn huwelijk, mijn kinderen, het is niet dat ik daar niks voor heb gedaan, maar wie peinst dat hij het allemaal zelf in de hand heeft, die maakt zijn eigen iets wijs”, concludeert Sam Gooris in het interview met Het Laatste Nieuws.

Genieten van het leven want het vliegt allemaal razendsnel voorbij, zo besluit Sam Gooris. En gelijk heeft hij!

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris