.
Sasha Rosen
donderdag 23 maart 2023

Dit vindt Sasha de grootste uitdaging aan het moeder zijn

Niet altijd de juiste manier

Niemand zal ontkennen dat mama zijn geen evidente klus is. Ook Sasha ervaart die problemen. Voor haar zijn er ook heel wat struikelblokken.

“Je kinderen op de juiste manier opvoeden is niet evident want wat is juist? Alle kinderen zijn anders. Je start automatisch met de opvoeding die je zelf hebt gekregen, maar ik ontdekte zelf gaandeweg dat dat voor mijn kinderen niet altijd de juiste manier was”, bekent Sasha Rosen.

“Maar een cursus daarvoor bestaat niet, hé. La vita è bella. Het leven is mooi, en ik probeer overal het positieve in te zien. Natuurlijk heb ik ook wel eens slechte dagen en loop ik te mopperen. Maar zelfs dan probeer ik te kijken naar de dingen die wél leuk zijn”, vertelt Sasha Rosen aan Story.

Sasha is bovendien zelfstandig kindercoach met een eigen praktijk. “Het is zo mooi om te zien hoe je kinderen (en hun ouders) op weg kunt helpen. Kinderen die ergens mee zitten en ouders die even niet meer weten hoe ze daarmee moeten omgaan, kunnen bij mij terecht”, geeft ze mee aan Story.

Sasha heeft zelf twee kinderen en is plusmama van de kinderen van Davy.

Bio van Sasha Rosen en Davy Gilles