.
Karen uit Big Brother
zaterdag 30 maart 2024

Dit weten we met zekerheid over finale Big Brother

Dit fabeltje kan ook de wereld uit!

Bij aanvang van het huidige seizoen van 'Big Brother' dook al snel het gerucht op dat er dit jaar een Vlaamse vrouw moest winnen. Wel, dat fabeltje kan nu ook de wereld uit. Met de exit van Karen Baumans uit Aarschot ligt de laatste Vlaamse vrouw uit het spel. Van de zeven overgebleven bewoners blijven landgenoten Glenn en Tom nog over, de andere vijf zijn Nederlanders.

Karen Baumans kan nog twee weken van vakantie genieten voor zij weer voor de klas mag staan. Daar zal zij zonder twijfel heel wat vragen krijgen van haar leerlingen en collega's op school. Karen zal het mogen uitleggen, want de 'zotte doos' heeft voor heel wat ambiance maar ook voor heel wat spanning en sensatie gezorgd. Tot enkele dagen geleden was zij de boezemvriendin van Ashley, de Nederlandse die afgelopen week 20.000 uit de jackpot haalde en sindsdien niet echt nog vrienden heeft in het huis. Nochtans speelde Ashley het spel, dat kan niemand haar eigenlijk verwijten.

We gaan nu de laatste twee weken van Big Brother 2024 in. Op zaterdag 13 april is er de finale van deze editie en de kans bestaat nog steeds dat een Vlaming met de jackpot naar huis moet. Glenn is sinds kort zowat de populairste bewoner in het huis, maar we weten dat alles snel kan kenteren.