.
Regi
zaterdag 25 september 2021

Dit zeggen experten over de verstandshouding tussen Regi en Elke Vanelderen

Het is een logische keuze

Regi en Elke Vanelderen zijn ondertussen al 9 maanden uit elkaar, maar wonen nog steeds onder hetzelfde dak. Voor de ene iets moois, voor de andere een absolute ‘no go’. “Het is heel gedurfd, maar ik begrijp hun keuze wel”, zegt Chloé De Bie, seksuologe en side-kick van Tess Goossens op Joe.

“Samenwonen met je ex is geen vanzelfsprekende keuze. Al kan het voor sommige koppels een logische tussenstap zijn. Een scheiding gebeurt tenslotte nooit dag op dag.” Al vind Chloé negen maanden wel lang. “Maar er zijn ook nadelen aan verbonden. Als er een nieuwe partner komt bijvoorbeeld. Maar ik denk dat Regi en Elke hier wel goede afspraken hebben rond gemaakt.”

Ook 'Blind Getrouwd'-experte Sarah Hertens heeft haar mening over de situatie van Regi en Elke. “Het is allesbehalve evident. Voor de kinderen is dat fijn, maar je geeft hen niet de duidelijkheid die ze nodig hebben. Erover praten met jonge kinderen is ook best moeilijk, want die hopen dat het toch weer goed komt. Ze moeten beseffen dat het samenwonen niet eeuwig kan blijven duren. Het is dus een beetje uitstel van executie”, aldus Sarah in Tv Familie.

Bio van Regi en Elke Vanelderen

Meer Over:

Regi Elke Vanelderen