.
Sam Gooris
zondag 31 juli 2022

Dit ziet u Sam Gooris straks niet in Tien Om Te Zien doen

Dit doet Sam al van in het begin van zijn carrière

Maandagnamiddag 25 juli in Westende. Sam Gooris jodelt (zijn eigen favoriete uitdrukking) op het podium van 'Tien Om Te Zien' in Westende één van zijn grootste hits. 'Marijke' is er één om terug te zien en te horen. En hoewel Sam Gooris zich op zijn act en danspasjes concentreert, ziet hij vanop het podium in het publiek een fan die in een rolstoel zit. Meteen na het optreden loopt Sam richting het publiek. "Ha mateke", begroet Sam de fan en hij gaat speciaal tussen het publiek staan om met de jongeman op de foto te gaan.
Het siert Sam Gooris, want hoe vanzelfsprekend dit ook lijkt, de jonge generatie artiesten doen dit amper nog. Een klein gebaar, maar voor de mensen in kwestie een wereld van verschil. Hoe één foto iemand dolgelukkig kan maken en dat voor een 'inspanning' van pakweg 30 seconden. Daarom verdient Sam Gooris en alle collega's die voor de medemens net iets meer doen ons en uw respect.

U ziet deze mooie daad van Sam Gooris vanavond niet op tv, het gebeurde namelijk tijdens de repetities, maar wij willen dit moment fotogewijs toch met jullie delen.

Tien om te zien is er vanavond om 20.30 uur op VTM.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris