.
Dj Licious
dinsdag 7 december 2021

DJ Licious brengt videoclip uit van zijn nieuwe single ‘Million Moons’

Met vocals van zangeres PollyAnna.

DJ Licious loste afgelopen week de officiële video voor ‘Million Moons’, het vervolg op zijn hitsingle ‘Hope’, dat onlangs platinum ging in België.

DJ Licious heeft een fantastische zomer achter de rug; Hij bracht zijn EP ‘I Don’t Wanna Know’ uit, en belandde met ‘Hope’ in de de grootste internationale streaming playlists. Het nummer prijkte bovenaan de airplay lijsten in België, wat leidde tot zijn allereerste platinum release! De single smaakte ook in de UK, waar hij meermaals gedraaid werd op BBC Radio 1 en opgepikt werd door grote DJs als Tiësto, Sam Feldt en Don Diablo.

Million Moons is net als Hope een rasechte meezinger met een bijdrage van zangeres PollyAnna, bekend voor haar samenwerkingen met erkende EDM artiesten als Hardwell, R3hab, Timmy Trumpet en Yves V. De officiële Lyric Video is vanaf nu te bekijken via het gigantische YouTube kanaal ‘The Vibe Guide’. Over de single had DJ Licious zelf het volgende te zeggen “De drang om opnieuw te beginnen is iets dat iedereen wel eens heeft meegemaakt. Zou het niet ongelooflijk zijn om dat te kunnen doen en terug te keren naar a million moons ago?”

Bio van Dj Licious

Meer Over:

Dj Licious