.
Danny Fabry
dinsdag 16 juli 2024

Dochter Danny Fabry reageert: “De waarheid moet gezegd worden”

Het is niet zoals hij beweert

Een tijdje geleden kregen we te horen dat Danny Fabry Junior was getroffen door een zware beroerte. Daarbij liet de jongeman ook meteen weten dat zijn vader sinds het voorval nog geen contact met hem had opgenomen.

Het herstel van de hersenbloeding kan nog zo’n zeven tot acht maanden duren en dan is het nog maar de vraag of hij ooit terug de oude zal zijn. In afwachting daarvan is het voor Danny Fabry Junior afwachten of zijn vader in die tijd wel iets van hem laat horen.

De ex van Danny Fabry, Julia, de moeder van Danny, is er niet over te spreken dat haar ex niet eens omkijkt naar hun zoon. Maar volgens dochter Lauren zit de vork anders aan de steel.

“Papa reageert liever niet meer publiekelijk op berichten over Danny Esseldeurs. Ikzelf ben normaal gezien de laatste die in de belangstelling wil staan. Maar nu treed ik toch naar buiten, omdat ik het belangrijk vind dat de waarheid wordt geschreven”, klinkt het in Dag Allemaal.

Als we Lauren mogen geloven dan is haar vader helemaal niet welkom bij haar halfbroer. Zij beweert dat haar vader wel degelijk contact heeft gezocht. Toen hij vroeg om langs te mogen komen was het antwoord negatief.

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry