.
Katja Retsin
dinsdag 7 september 2021

Dochter Katja Retsin betrokken bij busongeluk: “ze werd steeds bozer”

Eerste schooldag verloopt hectisch voor Katja Retsin...

Katja Retsin zag haar kroost opnieuw naar school trekken op 1 september en vooral voor haar jongste dochter Milla was dat een grote aanpassing. Zij ging voor het eerst naar het middelbaar…

“Een andere school dan haar broer en zus trouwens, omdat onze Milla een creatieve duizendpoot is. Maar die school met creatieve inslag ligt wel vijfentwintig kilometer verwijderd van ons huis”, onthult Katja Retsin in Story. Niks dat het openbaar vervoer niet kan oplossen, maar dat verliep minder voorspoedig dan gehoopt…

“Een kind van twaalf vindt zoiets zonder ouderlijke begeleiding best wel uitdagend”, geeft Katja toe in haar wekelijkse column in Story. “En al zeker als er op weg naar huis een wagen tegen de bus rijdt.”

Het resultaat was dat er druk gsm-verkeer ontstond tussen moeder en dochter: “een twaal­fjarige die steeds bozer wordt, en dat dan allemaal met haar mama deelt via de uitvinding van de eeuw – de gsm”, lacht Katja Retsin in Story.

Gelukkig kwam Milla ongehavend thuis maar het meisje had toch een duidelijke boodschap na het hectische verloop van die eerste busrit: “Als we elke dag zo lang onderweg zijn naar huis, ga ik toch nooit mijn huiswerk kunnen doen!”

Bio van Katja Retsin

Meer Over:

Katja Retsin