.
News Image

Dochter van Walter De Donder: “Het is waanzin”

Ze wil een voorbeeld zijn voor anderen

Het is nog altijd jammer om te horen hoe heel wat jongens en meisjes worstelen met zichzelf en hun gewicht. Ook Julie, de dochter van Walter De Donder heeft geworsteld. Zij kreeg anorexia en moest zich door een moeilijke periode worstelen.

Maar het gaat nu heel wat beter met Julie en zij deelde onlangs een filmpje op Instagram van de evolutie die ze de afgelopen 2 jaar heeft doorgemaakt. Een bericht dat op TikTok 4 miljoen keer werd bekeken.

Dat Julie de dochter is van ‘Kabouter Plop’-acteur Walter De Donder zorgde voor heel wat pesterijen, die hebben geleid tot de eetstoornissen van Julie. Eetstoornissen die nu hebben geleid tot een intense sterke band tussen vader en dochter.

“Ongelooflijk hoe vaak die filmpjes beken worden. Maar aan de andere kant verbaast ’t me ook weer niet. Het is waanzinnig hoeveel berichten ik krijg van jongeren die worstelen met problemen. Zelfs ouders vragen me om hun kind te helpen”, zegt Julie in Dag Allemaal.

Walters dochter is een echt boegbeeld geworden van mentaal welzijn bij jongeren, en hij vindt het dan ook erg schrijnend hoeveel jongeren om haar hulp vragen. “Ik heb al veel videoboodschappen ingesproken en schrijf bemoedigende berichtjes aan mama’s die het even niet meer zien zitten met hun kind.”

Bio van Walter De Donder

Meer Over:

Walter De Donder