.
Willy Sommers
maandag 13 november 2023

Dochter van Willy Sommers: “Daar ben ik te realistisch voor”

Ze zit boordevol ambitie

Niet alleen Willy Sommers heeft veel ambitie, ook zijn dochter Luna Sommers droomt volop van een mooie toekomst met haar ultieme droomjob. Luna besloot om haar studies criminologie stop te zetten en volop te gaan voor haar studies tot goudsmid.

Zo heeft ze ondertussen al een eigen webshop opgericht De Gieterij, waar ze zelf gemaakte juwelen verkoopt.

“Ik ben geen dromer, daar ben ik veel te realistisch voor', zegt ze in Dag Allemaal. 'Maar natuurlijk heb ik wel ambitie... Erbij zijn op de Parijse modeweek zou geweldig zijn. Maar laat ik mijn ambitie voorlopig nog maar bescheiden uitdrukken: ik hoop dat ik nog veel juwelen zal verkopen.”

Het is duidelijk dat Luna haar grote passie heeft gevonden en dat heeft ook papa Willy opgemerkt. Hij herkent zichzelf in zijn dochter.

“Toen ik mijn eerste plaat, 'Zeven anjers, zeven rozen', uitbracht in 1971, was dat meteen een gigantisch succes. Sommigen noemden mij toen een eendagsvlieg, maar ik heb niet getwijfeld. Ik wist dat ik artiest wilde worden, en ik doe het nog steeds zó graag. Ik heb letterlijk nog geen enkele keer gezegd: 'Allez, ik ga dan werken, hé.' Zingen is voor mij een hobby. Ik herken dat nu ook bij Luna. Het is, natuurlijk, heel belangrijk dat je een stevig team achter je hebt staan, zoals ik dat altijd heb gehad met mijn ouders, mijn manager, de platenfirma... Wel, ons Luna mag erop rekenen dat Cindy en ik zo'n team zijn voor haar.”

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers