.
Nathalie Meskens
woensdag 22 maart 2023

Doet Nathalie Meskens mee aan ‘The Masked Singer’? 

Wie weet… 

Het is al van vorig jaar geleden dat we nog iets hebben gehoord van Nathalie Meskens. Haar single die ze tijdens de zomermaanden uitbracht, had niet het succes waarop ze gehoopt had en ook op televisie bleef het sindsdien erg stil rond Nathalie.

Volgens bronnen zou Nathalie het mindere succes van haar single nog volop moeten verteren en wil ze ook gewoon graag wat meer qualitytime met haar gezin doorbrengen.

Dat ze weinig airplay kreeg op de Vlaamse radiozenders heeft haar altijd wat op de maag gelegen. Maar ze liet het hoofd nooit hangen.

“Het kan altijd beter. Het is voor iedereen in de muziekindustrie knokken. Dat geeft mij net extra veel uitdaging. Ook al hoop je natuurlijk ergens op een gegeven moment wanneer je de radio opzet van ‘Hé dat ben ik’ te kunnen roepen”, citeert Tv Familie Nathalie in Het Nieuwsblad.

Maar er is ook goed nieuws over Nathalie, want naar het schijnt zou ze volop bezig zijn met een nieuw tv-project. En als we sommige mensen mogen geloven dan zien we haar binnenkort ook ontmaskerd worden in ‘The Masked Singer’. Met haar stem zou ze daar in ieder geval op haar plaats zitten.

Bio van Nathalie Meskens