.
Dominique Persoone en Fabienne
donderdag 4 november 2021

Dominique Persoone hernieuwt zijn trouwgeloften “De perfectie bestaat niet”

33 jaar samen, 27 jaar getrouwd

Amper 19 jaar was chocolatier Dominique Persoone toen hij zijn droomvrouw Fabienne leerde kennen. Zij was 23 jaar. Ondanks de vier jaar leeftijdsverschil werden de twee smoorverliefd op elkaar en zijn ze dat 33 jaar later nog altijd.

Dominique verraste zijn vrouw onlangs met een trip naar Mexico waar ze hun trouwgeloften hernieuwden. “Destijds trouwden Fabby en ik op de klassieke manier. Heel saai, met onbekende mensen die onze ouders hadden uitgenodigd. Het was zeker niet de mooiste dag van ons leven, maar dat beseften we toen niet. Ik raad alle jongen mensen die willen trouwen aan om zich niet te laten beïnvloeden door anderen. Trouw voor jezelf, zoals je zelf wil. Ons huwelijksfeest in Mexico was volledig zoals ik het wou…”, vertelt Dominique in Story.

Dominique en Fabienne zijn heel gelukkig samen en dat is voor hen te wijten aan iets heel belangrijks. Je mag elkaar niet willen veranderen. “Buitenstaanders zeggen soms dat we niet goed samen passen door onze grote verschillen, maar net die verschillen maken ons een goed koppel. Ik ben een echte chaoot, terwijl Fabby heel georganiseerd en perfectionistisch is. We werken ook als koppel samen en dat lukt perfect. Het is niet evident om dagelijks met elkaar samen te werken en we kunnen elkaars kop wel eens inslaan, maar het komt altijd goed. Weet je, als je gelooft in de totale perfectie, moet je niet aan een huwelijk beginnen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dominique Persoone

Meer Over:

Dominique Persoone