.
Dominique Persoone
maandag 11 juli 2022

Dominique Persoone: “Ik kan mijn droom waarmaken”

Zijn vrouw is geen fan

Wanneer je bij chocolatier Dominique Persoone op bezoek zou gaan, waan je je in een prachtige omgeving met 4000 m² tuin en een prachtig uitzicht. Er worden regelmatig tuinfeesten georganiseerd en Dominique vindt de rust die hij nodig heeft.

Het enige wat ontbreekt is een groot zwembad. Daar heeft Persoone al over nagedacht, en een zwembad lijkt niet meteen aan de orde te zijn.

“We hebben lang getwijfeld, maar we wonen nog altijd in België, tropische dagen zijn toch eerder een uitzondering. Bovendien wonen we in een natuurgebied, het zou me verbazen als een zwembad hier wordt toegelaten. Ze noemen het hier de autostrade van de trekvolgels. Je ziet hier veel vriesganzen, zwaluwen en ooievaars”, vertelt Dominique in Story.

Met zo’n prachtige tuin zou iedereen staan trappelen om de BBQ aan te steken. Ook Dominique. Maar zijn vrouw Fabienne is iets minder fan van de barbecue.

“Ik beperk me dan ook tot één keer per week. Ik kan me uitleven op een keramisch toestel, een Ofyr-vuurschaal en een vuurput. Ik ben heel blij dat ik met ‘Open Vuur’ op Njam! eindelijk mijn droom van een tv-programma over barbecueën kan waarmaken.”

Bio van Dominique Persoone

Meer Over:

Dominique Persoone