.
Dominique Van Malder
zondag 1 september 2024

Dominique Van Malder: “Wij laten voor elkaar zichzelf zijn”

Een gouden duo

Dominique Van Malder heeft in zijn carrière al veel mogen doen. Maar ‘Radio Gaga’ moet toch wel het best scorende geweest zijn van de voorbije jaren. Al denkt Dominique niet meteen in hoogtepunten.

“Anders zou ik er beter mee stoppen. Het programma heeft wel dingen in gang gezet. Zowel in het theater als op tv en leidde daarna naar 'Albatros' en 'Patiënt Dompi'. Ik denk dat we met 'Radio Gaga' echt iets betekend hebben in Vlaanderen. Het is geen toeval dat er zoveel remakes geweest zijn, tot zelfs in Japan. Dan merk je dat het programma ertoe deed”, zegt hij in Primo.

Hij is ook vaak te zien geweest in programma’s, samen met Joris Hessels. Er is een ontzettend goeie klik tussen de twee vrienden.

“We zijn twee verschillende mensen die vooral goed zijn in elkaar zichzelf te laten zijn. Daarin versterken we elkaar. We zijn de beste versie van onszelf als we bij elkaar zijn. Dat merk ik in onze vriendschap maar ook in onze professionele samenwerkingen omdat we elkaar ook zo goed kennen. We verrijken elkaar.”

Bio van Dominique Van Malder