.
News Image

Donderdag in Komen Eten: Bert

Deze toffe knul sluit de week af in schoonheid.
De 29-jarige zaakvoerder Bert uit Middelkerke is ondertussen ook een halve Ajuin. Hij baat in Aalst immers een brasserie uit samen met zijn mama waar hij de klanten steevast in de watten wil leggen. Vijf jaar geleden was de bistro nog een broodjeszaak, maar die werd vijf jaar geleden omgetoverd. Bert is afgestudeerd als kok en wil altijd het allerbeste voorschotelen. Hij wil dat uiteraard ook voor zijn gasten van vanavond doen en op zijn menu staat bijvoorbeeld rubia galicia. Dat is Spaans rundsvlees dat negen maanden gerijpt heeft en langzaam gegaard zal worden in de oven. Het dessert van Bert is niet enkel een leuk rijmpje, maar ook onontbeerlijk op zijn menukaart. Het bestaat uit vanille-bourbonijs 'glamour style'. Bert schept dus aardig wat verwachtingen bij zijn gasten en dan is de logische vraag natuurlijk of die ook ingelost zullen worden. Een leuke extra voor Bert is dat hij enorm graag reist. Een snoepreisje naar Piet Huysentruyt in de Provence is dus alvast mooi meegenomen. Komen Eten, van maandag tot donderdag om 20u15 op VIER.