.
Ariana uit Big Brother
maandag 12 februari 2024

Doodsbedreigingen voor Ariana uit Big Brother

Dat gaat te ver

Dat Ariana niet meteen de populairste bewoner was van het Big Brother-huis, dat merkten we daar haar exit enkele weken geleden. De bewoonster werd het huis uit gestemd en velen waren er niet rouwig om dat ze ‘Big Brother’ moest verlaten.

Natuurlijk heeft iedereen wel eens een mening over een bewoner en die mag gerust gedeeld worden. Maar bij Ariana ging het nog een stapje verder.

Zij kreeg doodsbedreigingen van mensen die ze totaal niet kende. Aan gewezen deelnemer Michelangelo Amendola vertelt ze dat ze het prima vindt dat mensen een mening hebben en die ook willen delen. Maar het gaat haar te ver dat die mening ook de mensen in kwestie echt gaan kraken.

Ariana wil vooral waarschuwen dat mensen moeten opletten wanneer ze kwetsende dingen zeggen. Het kan namelijk grondig fout gaan met het slachtoffer in kwestie.

Voor velen is het dan makkelijk om te zeggen dat wanneer je niet tegen commentaar kan, ook niet aan ‘Big Brother’ moet deelnemen. Maar zo werkt het niet.

Op dat vlak kunnen we haar alleen maar gelijk geven. Het is niet omdat we iemand niet leuk vinden, dat we daarom snoeiharde commentaar mogen geven op social media en zelfs iemand met de dood mogen bedreigen. Zo werkt het niet. We moeten te allen tijde respect blijven hebben voor iedereen, of die persoon ons nu ligt of niet.