.
Elke Taelman en Doran
woensdag 27 december 2023

Doran kijkt uit naar komst van vierde kindje

De moedergevoelens werden aangewakkerd bij zijn vrouw

Het worden mooie eindejaarsfeesten voor Georges Darmoise, alias zanger Doran. Hij kan elk moment zijn vierde kindje verwachten. Zijn partner Elke Taelman is uitgerekend voor 29 december en ze bevallen van een zoontje.

“Het eindejaar wordt magisch. Elke, met wie ik vorig jaar in de zomer getrouwd ben op Ibiza én in Zandhoven, kan nu elk moment bevallen. Dit wordt mijn vierde kindje, maar voor Elke is het de eerste keer dat ze mama wordt. De baby is uitgerekend voor 29 december, maar het is natuurlijk geen exacte wetenschap”, zegt Doran in Primo/

Alles staat klaar voor de komst van de baby en de babykamer is in volledige gereedheid gebracht.

Toen Elke en Dorian een huis kochten, had Elke nog geen sterke moedergevoelens. Ze kochten een huis met vier slaapkamers. Ze hadden er maar 3 nodig en de vierde werd een dressing.

“De moedergevoelens van Elke waren toen nog niet zo aangewakkerd als nu. Toen haar biologische klok wel begon te tikken, hebben we van de ruimte boven de garage nog een geïmproviseerde babykamer gemaakt. Het bedje, de kinderwagen, Elke haar 'vluchtzak'... Alles staat klaar.”

Bio van Doran

Meer Over:

Doran