.
News Image

Dorien Reynaert heeft goed nieuws én slecht nieuws

Zo brengt Dorien Reynaert de quarantaine door…


Dorien Reynaert kennen we als Femke uit De Buurtpolitie en zien we tegenwoordig ook aan het werk als de escorte Alex in Familie. De actrice ziet een groot voordeel aan deze lockdown, al hangt daar meteen ook een nadeel aan vast…



Dorien zit in quarantaine samen met haar hond Maurice en dat heeft zo z’n voordelen, maar ook z’n nadelen, schrijft ze op Instagram. “In quarantaine zitten, samen met Maurice, vind ik persoonlijk heel leuk want ik heb nog nooit zoveel tijd met hem kunnen doorbrengen als de afgelopen weken, en ik zie dat hij ook enorm geniet van die aandacht.” Tot zover het positieve nieuws, lacht Dorien Reynaert.



“Al moet ik ook wel toegeven dat het niet altijd zo handig is om nuttige huishoudelijke klusjes gedaan te krijgen, wanneer hij continu met zijn groot lichaam rondom mij huppelt... Als ik bv. bezig ben in de tuin, met bloemetjes te planten, en hem niet meteen aandacht geef wanneer meneer Maurice dat opeist dan steekt hij 1 voor 1 al mijn spullen, letterlijk állemaal, in zijn muil en rent hij ermee door de tuin. Ahja, want hij weet toch dat ik hem dan achterna kom! Dus ik heb ondertussen geleerd om al m’n werkgerief in de hoogte te leggen, Maurice met een extra oogje in ‘t zeil te houden en als hij flink is geweest hem nadien te belonen met veel aandacht, een wandeling en eten. Vooral eten,” lacht Dorien Reynaert.


Bio van Dorien Reynaert