.
Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe
dinsdag 4 juni 2024

Dorothee Vegas & Like Maarten steken Diep van Get Ready! in een fout jasje

Hier ga je niet naast kunnen horen.

De liefde van Q-luisteraars voor Foute muziek gaat diep. Heel diep. Om de fans van al wat Fout is klaar te stomen voor de Foute maand bij Qmusic steken Dorothee Vegas & Like Maarten - het alter ego van Q-dj’s Maarten & Dorothee - naar jaarlijkse traditie een iconische Foute hit in een nieuw jasje. Deze keer nemen ze ‘Diep’ van Get Ready! onder handen en zwieren ze de vetste beats onder de monsterhit van Vlaanderens meest legendarische boysband. Een ode aan Get Ready! en dé ideale opwarmer voor De Foute Party van Qmusic op 28 juni in de Flanders Expo Gent, waar de boys van Get Ready hun afscheidstournee aftrappen. Maarten & Dorothee losten de foute remix vandaag tijdens Het Foute Uur in hun Q-ochtendshow en brachten hun luisteraars helemaal in foute sferen.

Met de Foute 728 in het vooruitzicht stijgt bij Qmusic de Foute verkiezingskoorts. Vanaf maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni 18u00 kunnen Q-luisteraars hun favoriete Foute nummers in De Foute 728 stemmen via de Q-app en Qmusic.be. Qmusic heeft nog meer verkiezingsnieuws voor stemmers op de Foute 728 in petto, maar daarover later meer. Hoe hoog stemmen de luisteraars Get Ready! in de Foutste lijst van het land? Zegeviert ‘On and On’ van X-Session opnieuw tijdens de hoogmis van de Foute muziek? Of bestijgt André Hazes Jr. met ‘Leef’ de foutste troon? Vanaf maandag 24 juni genieten Q-luisteraars iedere dag tussen 6u00 en 19u00 van de leukste Foute muziek tijdens de Foute 728.

Na de grote apotheose van De Foute 728 op vrijdag 28 juni wordt het Foute Feest verdergezet in een uitverkocht Flanders Expo Gent waar De Foute Party losbarst. Maar liefst 19.000 feestvierders gaan tijdens een spetterende show volledig uit de bol tijdens live acts van Get Ready!, Lasgo, Ruslana, K.I.A. vs Sam Gooris, Mega Mindy, Marco Schuitmaker, Dorothee Vegas & Like Maarten, Las Ketchup en Willy Sommers.