.
Staf Coppens
dinsdag 1 augustus 2023

Drama op camping Staf Coppens

Staf ontpopt zich als ideale hulpverlener.

Staf Coppens en zijn vrouw Monique kozen ervoor om naar Zweden te verhuizen en daar Camping Grinsby te openen. De zomer is een ontzettend druk seizoen voor het koppel want ze zitten al voor heel de zomer volboekt.

De reacties op de camping zijn ontzettend positief, maar ook de reacties op campinguitbaters Staf en Monique zijn geweldig. Vraag dat maar aan Kristel Beeldens en haar man Wim Geers die zijn gaan logeren op de camping.

Het noodlot sloeg toe voor Kristel en Wim toen ze daar op vakantie waren. Maar Staf en Monique hebben hen ontzettend goed geholpen. En als het goed is, moet het zeker ook gezegd worden.

Hun zoon Jens kwam lelijk ten val met zijn fiets en had een diepe wonde in zijn been. In paniek belde hij zijn mama op. Toen zij hem terugvond, voelde Jens zich helemaal niet meer lekker.

“Ik ging op zoek naar een EHBO-kit en Monique kwam er meteen mee aangelopen. Zij ontfermde zich als eerste over Jens. Ook Staf kwam erbij en hij belde de ambulance. Ze waren allebei zo lief. In afwachting van de ambulance heeft Staf zich met Jens beziggehouden. Babbelen, grapjes maken, zodat hij zeker niet in slaap zou vallen. Ik ben hen echt heel dankbaar.”

Bio van Staf Coppens

Meer Over:

Staf Coppens