.
Dries Borstlap uit Kamp Waes
zaterdag 9 maart 2024

Dries Borstlap uit Kamp Waes: “Bewijs van zijn bescheidenheid”

Hij is vol lof

Fly uit ‘Kamp Waes’ mag dan wel bikkelhard zijn tijdens het programma, als we de kandidaten mogen geloven is hij ook een erg aangename man om mee om te gaan buiten het programma. De kandidaten dragen Fly een warm hart toe en noemen hem zelfs een vriend voor het leven.

“We zijn zelfs al mogen gaan eten bij hem thuis. Ik zie Fly als de beste psycholoog ter wereld, ik kan werkelijk alles aan hem kwijt”, zegt kandidaat Jolan Strobbe in Dag Allemaal.

Fly durft zelfs complimentjes uit te delen aan de kandidaten. Zo noemde hij kandidaat Dries Borstlap gezegend met betere genen en een hoger intellect dan hijzelf.

“Neem dat maar met een korrel zout, 't is een zoveelste bewijs van Fly's grote bescheidenheid”, zegt Dries Borstlap.

Kaat Borstlap werd dan weer met een grote verantwoordelijkheid opgezadeld door Fly doordat ze als teamleider werd gekozen. “Je wil Fly echt niet teleurstellen. Het is niet onlogisch om van hem onder de indruk te zijn, hij is een mens die veel respect verdient. Ik hoor Fly nog geregeld. Als ik ergens mee zit, bel ik hem. Ik meen het als ik zeg dat hij een vaderfiguur voor me is geworden. Ik wéét: ik kan voor de rest van mijn leven op hem rekenen.”