.
News Image

Duet Eveline Cannoot en Dennie Christian

Eveline Cannoot brengt uniek duet met Dennie Christian.


Dankjewel’, zo heet het unieke duet met Eveline Cannoot en Dennie Christian. Duits en Nederlands in 1 nummer. Een nummer in het ‘schlagerpop-genre’, de stijl die Duitsland in z'n greep heeft, waar nationale radiozenders als SWR4 bol van staan met artiesten als Helene Fischer, Beatrice Egli en vele anderen.



Het nummer is een popsong met schlagerinvloed, niet andersom. Het combineert de eigenschappen van de beide genres, van de beide werelden. Pop die je pakt na 10” en na een halve minuut elke vezel in je lichaam laat bewegen.



Het duet Dankjewel is de voorbode van de 'Dankjewel-Tour. Jawel, Eveline en Dennie trekken zowel Vlaanderen als Nederland in met een gezamenlijk showconcept. Dennie brengt daarbij z'n grootste Nederlandstalige hits, Eveline de hare. Ze presenteert ook het geheel. Uiteraard brengen ze een paar nummers samen waaronder hun duet Dankjewel. Dennie sluit het geheel af met een volledig blok met de allergrootste Duitse hits. Uberall auf der Welt, Besame Mucho, Fiesta Mexicana,... wie kent ze niet...? Het dak gaat er af, zoveel is duidelijk.