.
Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter
vrijdag 25 november 2022

Dziubi en Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “Daar klopt gewoon niets van”

Ze zijn nog steeds getrouwd

Vlaanderen was vanaf dag 1 laaiend enthousiast over het koppel Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter. Dat de twee ook na het ‘Blind Getrouwd’-experiment getrouwd wilden blijven kon op veel positieve reacties rekenen.

Maar al heel snel kwam ook de roddelmolen op gang. Zo werd nu al gefluisterd dat Brecht en Dziubi niet langer meer een koppel zouden vormen. Geruchten die ze graag willen ontkennen.

“Er klopt gewoon niets van die verhalen. Dziubi en ik, we gaan verder op onze weg. Zonder gigantische stappen te nemen, we proberen geen fases over te slaan, maar we blijven wel een getrouwd koppel”, zegt Brecht in Dag Allemaal.

Brecht weet niet waar de geruchten vandaan komen, maar het is niet de eerste roddel of mening die de ronde doet sinds het programma op televisie was.

“Na een enorm intens traject heb ik vrienden voor het leven gemaakt, ingezien dat flessen wijn een correcte upgrade zijn maar bovenal heb ik mijn man ontmoet. We doen onze relatie verder groeien, deze keer niet meer ondergedoken.”

Download onze app voor Android of iOS