.
Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter
zaterdag 19 november 2022

Dziubi Steenbergen uit ‘Blind Getrouwd’: “Waar gaan we wonen?”

Daar zijn ze nog niet over uit

Proficiat Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter, want zij blijven getrouwd ook na het ‘Blind Getrouwd’-experiment. Hun emotionele beslissingsmoment was één van de mooiste moment ooit uit de Vlaamse geschiedenis van ‘Blind Getrouwd’ en ontroerde menig kijker.

Het beslissingsmoment werd al een hele tijd geleden opgenomen en we zijn ondertussen alweer een paar maanden verder. Maar het gaat nog altijd ontzettend goed tussen de twee.

“We genieten volop, zonder camera’s bij. En we moeten ons nu niet meer verstoppen, hé. Iedereen mag nu weten dat we nog altijd een koppel zijn. Zo ondergedoken leven is echt niets voor ons”, lacht Dziubi in Tv Familie.

De twee zijn zalig verliefd en het leven lacht hen toe. Al zullen ze toch moeten opletten voor één groot struikelblok tussen hen en dat is de afstand. Brecht woont immers in Gent en Dziubi in Antwerpen.

“En dan met die beruchte Kennedytunnel… dat is toch ons grootste vraagstuk: waar zouden we eventueel gaan samenwonen? We hebben daar meteen na het beslissingsmoment al over gepraat. Maar na een week hebben we besloten dat thema nog wat uit te stellen. Samenwonen is voor ons beiden nog niet direct aan de orde.”