.
Dziubi Steenbergen
vrijdag 9 september 2022

Dziubi uit Blind Getrouwd: “Ik smijt me dan volledig”

Hij moest heel lang wachten

Verzwijgen dat je getrouwd bent, het is geen gemakkelijk opgave. Toch moesten de koppels van ‘Blind Getrouwd’ sinds begin juni verzwijgen dat ze waren getrouwd. En dat was voor sommige een hele opgave. Zo ook voor Dziubi Steenbergen die trouwde met Brecht.

Hij blikt in Tv Familie terug op de mooiste dag uit zijn leven. “Ik kan niet zeggen dat ik stress had, maar ik stond daar wel al 40 minuten te wachten op Brecht. Ik was een beetje aan het doodgaan. En het waren zenuwslopende maanden geweest. Mijn deelname aan het programma: daar gingen heel wat tests aan vooraf.”

Dziubi had nooit eerder een erg lange relatie, en zijn langste relatie duurde 9 maanden. “Ik kwam ook nooit de juiste tegen. Ook corona heeft er geen goed aan gedaan. En datingapps zijn niet mijn ding. Ik heb ook geen bepaald type voor ogen, de ene was groter, de andere dan weer kleiner. Voor mij is vooral de klik echt belangrijk.”

Van bindingsangst is er bij Dziubi nooit sprake geweest en wanneer hij de klik voelt met iemand kan het voor hem nooit rap genoeg gaan. Al vanaf de eerste verliefde gevoelens wil hij zich volledig smijten voor de relatie.

“Maar ik ben nuchter in het ‘Blind Getrouwd’ verhaal gestapt. Ik wist dat de kans op een coup de foudre klein zou zijn. Ik wilde het wat tijd geven en mezelf geen druk opleggen.”

Download onze app voor iOS of Android