.
metejoor
donderdag 16 februari 2023

e5 en Metejoor ontwerpen unieke herencollectie

Metejoor heeft grote plannen.

Belgisch familiebedrijf en fashion keten e5 slaat de handen in elkaar met de populaire artiest Metejoor. Het resultaat is een frisse, zomerse herencollectie van 18 stuks. De collectie is een unicum voor e5 (én voor Metejoor) omdat de keten nooit eerder een samenwerking aanging met een bekend persoon.

De collectie werd RAVØTT x METEJOOR gedoopt en typerend is dat de stuks moeiteloos combineerbaar zijn tot een urban look of een nonchalantere vrijetijdsoutfit. Eigenwijze pastelkleuren en zandkleuren voeren de boventoon en hier en daar wordt er geknipoogd naar de jaren 90.

“Door de samenwerking met Joris zetten we de vlotte uitstraling van de reeds bestaande RAVØTT-collectie nog meer in de verf. Niet alleen het kleurpallet is jong, fris en vernieuwend, we hebben ook de pasvormen aangepast en geactualiseerd”, vertelt Olivia Devuyst, Marketing Manager bij e5.

“Toen ze met een kledingcollectie op de proppen kwamen, was mijn eerste reactie: ‘Ik? Een kledinglijn?’. De man die zichzelf nooit kon opladen om een kledingwinkel binnen te wandelen (lacht). Maar ik moet zeggen, ik ben hier ontzettend trots op. Zoals de naam RAVØTT het al zegt, de collectie is speels, vrolijk en gedurfd. En uiteraard comfy en gemakkelijk, ideaal om helemaal los te gaan op het podium en voor de lange autoritten naar alle optredens", aldus Metejoor.

De collectie hangt vanaf 17 maart in de winkels en is vanaf dan ook online verkrijgbaar.

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor