.
Big Brother
zaterdag 14 januari 2023

Eerste Belg ligt al uit Big Brother

Zo snel gaat het dus!

Exit Judy Proost bij Big Brother. Zij was de allereerste die in dit seizoen genomineerd werd en kreeg meteen de twijfelachtige eer om als eerste het huis te verlaten. Jason en Rob overleefden hun allereerste nominatie en daar waren zij nog geen klein beetje blij mee.

Judy werd dankzij een spel genomineerd omdat Jason tegen haar loog over de inhoud van een koffertje en daar kon zij absoluut niet mee lachen. Judy was dan ook blij toen zij hoorde dat Jason ook genomineerd was. "Het was pittig", geeft Judy toe. "The game is on", reageerde zij. En die reactie werd haar niet in dank afgenomen door de andere bewoners, maar ook niet door de kijkers. Die schreeuwden op de sociale media om voor Rob en Jason te stemmen zodat Judy zaterdag naar huis zou moeten.

En dat is dus ook gebeurd, tot grote teleurstelling van Judy die liefst van al nog wat langer was gebleven. De bewoners zijn nu nog met tien, maar voor hoelang nog? Er zijn namelijk veertien bedden in het huis en die staan er natuurlijk niet voor niets.

Bio van Judy Proost