.
Eline De Munck
zaterdag 29 februari 2020

Eline De Munck: “Ik laat me niet drijven door geld”

Ondernemen is een prestigezaak voor Eline De Munck.


Vroeger was zij actrice, presentatrice en zangeres, vandaag de dag is Eline De Munck vooral onderneemster. Haar brillenmerk Odette Lunettes groeit zienderogen en ook haar kledinglijn draait goede cijfers. Allemaal te danken aan de inzet van Eline De Munck. Lange werkdagen, soms slapeloze nachten omdat er knopen doorgehakt moeten worden, maar het loont.



Odette Lunettes heeft ondertussen al 8 medewerkers, waar is de tijd dat Eline De Munck alles zowat in haar eentje doet? Dat is verleden tijd, zonder haar medewerkers er zakenpartner Bob zou Odette Lunettes niet zijn wat het nu is. Bob is haar ex-vriend, maar meer dan ooit haar zakelijke rots in de branding.



“Wanneer ik op mijn leven terugblik, ben ik het meest trots op wat ik samen met Bob heb opgebouwd”, vertelt Eline dit weekend in Gazet Van Antwerpen. “Het was bij tijden ontiegelijk moeilijk en we hebben er keihard voor moeten werken. Nu weten we perfect wat we aan elkaar hebben. Veel zakenpartners groeien uit elkaar, bij ons is het net omgekeerd. Wanneer ik spring, is Bob mijn parachute”, glimlacht Eline De Munck in de weekendkrant. Haar woorden zijn nog niet koud, of er rolt een traan over de wang van Eline De Munck. “Ik ben een gevoelsmens. Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn buikgevoel. Ik laat me bovendien niet drijven door geld, maar wel door prestige. Ik wil alles zo goed mogelijk doen en vooral uitblinken in mijn werk. Ik ben constant in competitie met mezelf. Dat was altijd al het geval”,