.
Eline De Munck
donderdag 1 september 2022

Eline De Munck: “Dat is nu ook weer niet nodig”

100% tevreden ben je nooit

Goed in je vel zitten, het is zo belangrijk, maar het lukt heel wat mensen gewoon niet. Ook bij Eline De Munck duurde het soms even voordat ze zich weer lekker in haar vel voelde, al had ze altijd wel vertrouwen in wie ze was.

“Van mezelf houden is iets waar ik bewust naar streef. Alleen met zelfliefde kan je immers aanvaarden wie je bent, aan de binnen-en de buitenkant. Ik kan me niet voorstellen dat je oprecht gelukkig kan worden als je daar niet naar op zoek gaat en je niet lekker in je vel zit, zowel mentaal als fysiek”, zegt ze in Flair.

Maar wat is Eline haar geheim om zich goed in haar vel te voelen? Ook dat verklapt ze in Flair. “Ik krijg een goed gevoel wanneer ik veel sport. Maar ik zal mezelf geen druk of idealen opleggen. Zelfs als mijn lichaam er niet strakker van werd, zou sporten me nog altijd een trots gevoel geven over mezelf. Die balans tussen toewijding en mildheid voor mezelf is voor mij de ultieme self-loveformule.”

Natuurlijk waren er momenten waarop Eline zich niet 100% goed voelt en had ze zo haar onzekerheden. “Tot mijn zestiende had ik een heel lang, smal en plat meisjeslichaam, terwijl ik zo graag vrouw wilde zijn. Tot de rondingen plots begonnen te komen en ik dacht: wow teveel vrouw is ook niet nodig.

Eline moet toegeven dat ze niet altijd 100% zal zijn van zichzelf, maar dat niemand dat kan. “Maar je kan perfect van jezelf houden als je maar zo goed als je kan zorgt draagt voor wat je hebt.”

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck