.
Eline De Munck
vrijdag 20 oktober 2023

Eline De Munck deelt erotische zwangerschapsfoto’s

Eline De Munck pronkt naakt met haar bolle buikje...

Eline De Munck is zwanger van haar eerste kindje en Eline laat haar volgers op sociale media nu meegenieten van enkele erotische naaktfoto’s van haar bolle buikje.

“Baby is growing”, klinkt het bij Eline De Munck op haar socials, terwijl ze naakt voor de spiegel enkele selfies neemt. Heel wat BV’s reageren intussen enthousiast op de foto’s: ‘Zo mooi zwanger’, klinkt het bij Dina Tersago. En gelijkaardige complimentjes volgen ook van Ann Van Elsen, Laura Tesoro, Leen Dendievel, Niels Destadsbader en heel wat andere bekende vrienden van Eline.

Het is trouwens een wonder dat Instagram de gewaagde foto’s nog niet offline heeft gehaald, aangezien Eline slechts ternauwernood erin slaagt tepels en de schaamstreek te verhullen terwijl ze haar armen voor haar borsten houdt.

Voor de oprichtster van brillenmerk Odette Lunettes zal het de eerste keer zijn dat ze mama wordt. Begin 2021 trouwde Eline De Munck met filmregisseur Michaël R. Roskam, de papa van het kleine wondertje dat groeit in de (blote) buik van de mama…