.
Eline De Munck
dinsdag 26 oktober 2021

Eline De Munck deelt opvallend zoekertje

Gaan Eline De Munck en haar vriend samenwonen?

Gaan Eline De Munck en haar vriend Michaël Roskam samenwonen? Dat ziet er wel naar uit. De zakenvrouw is immers op zoek naar een huurder voor haar penthouse in Borgerhout.

“Vanaf februari verhuur ik mijn geliefde authentieke penthouse in hartje Borgerhout”, schrijft Eline De Munck. Het gaat om een duplux op de zesde en zevende verdieping van het gebouw.

Voor de geïnteresseerden geeft de zaakvoerster van brillenmerk Odette Lunettes ook nog wat extra uitleg over de indeling die volgende ruimtes omvat: “gelijkvloers met inkom hal, zeer ruime slaapkamer met dressing, anex badkamer, apart toilet en klein terras. 2e ruime slaapkamer en 3e slaapkamer. verdieping met grote living en open keuken, berging, apart toilet, grote badkamer en extra leefruimte. langs 2 kanten van de bovenste verdieping zeer ruime dakterrassen.”

Eline De Munck ziet hierin vooral de ideale woongelegenheid voor co-housers, expats of een (nieuw samengesteld) gezin met kinderen. Een parking kan vlakbij kan eventueel bijgehuurd worden.

De totale oppervlakte van het penthouse geeft Eline De Munck ook nog mee: 280m². Voor meer informatie: eline@odettelunettes.com

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck