.
Eline De Munck
vrijdag 19 maart 2021

Eline De Munck haalt zwaar uit: “ik wil niets met jullie te maken hebben!”

"Ik voel me verschrikkelijk door die boodschap..."

Eline De Munck onthult op Instagram dat ze een slechte nacht achter de rug heeft. Nadat het Vaticaan controversiële uitspraken deed over de LGBTQ+-gemeenschap, besloot Eline zich te laten ontdopen. Als de katholieke kerk homoseksualiteit bestempelt als een zonde wil Eline niets meer met hun instituut te maken hebben.

“God wat heb ik slecht geslapen”, richt Eline De Munck zich meteen tot de juiste persoon in haar stories op Instagram. “Ik voel me verschrikkelijk door de boodschap die de afgelopen dagen door jullie, De Kerk, de wereld wordt ingestuurd”, aldus Eline.

“De enige juiste boodschap is Love = Love”, benadrukt Eline De Munck op een gitzwarte Instagram Stories. “Ik huiver, walg en verstoot alle afwijkende en uitermate verwerpelijke visies die jullie, De Kerk, nu de wereld insturen”, laat Eline De Munck haar afschuw blijken op Instagram.

“Als mensen verstoren worden omdat ze liefhebben, dan wil ik niets meer met jullie instituut te maken hebben”, windt Eline De Munck zich op. Meteen voegt Eline De Munck beelden toe op Instagram waarin ze een brief schrijft aan het Bisdom van Gent om zich te laten ontdopen en uit te treden.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck