.
Eline De Munck en Michael R. Roskam
dinsdag 12 december 2023

Eline De Munck : ‘’Hoe moet ik mij voelen dan?”

Iedereen stelt haar de vraag

Eline De Munck is zwanger en kijkt heel erg uit naar de geboorte van haar kindje. Toch zal het ook een grote aanpassing vragen voor de voormalige actrice. Het leven zal niet langer rond haar draaien.

“Ik ben een egocentrisch wezen: ik ben het gezicht van mijn bedrijf. Ik heb vroeger voor tv gewerkt, waardoor ik sowieso wel egocentrisch moet zijn. Dus ja, het leven zal niet meer alleen rond mezelf draaien en dat zal een spannende evolutie zijn. Ook omdat ik de balans in evenwicht wil houden: tijd voor mijn gezin en tijd voor mijn werk. Want mijn werk is heel belangrijk. Odette was mijn eerste kind, nu komt er een ander kind bij”, vertelt ze aan Billie.

Nu ze zwanger is, krijgt Eline ook veel goede raad van vrienden en familie. Ze krijgt ook heel veel vragen en sommige vindt ze erg bijzonder.

“Iedereen vraagt: ‘En, hoe voel je je?’ Euh? Hoe moet ik mij voelen dan? Moet ik mij slecht voelen? Is het de bedoeling dat alles anders is? Ik voel mij vooral in transit, in evolutie. Maar ik ben nog wel dezelfde. Ik ben gewoon iets aan het maken dat ik op de wereld zal loslaten. Of dat op mij losgelaten zal worden, eerder. Daarnaast zegt iedereen me ook: Alles gaat veranderen in je leven! Dan denk ik: ik wil niet dat alles verandert. Er komt iets bij, een rijkdom. Maar alles hoeft niet per se te veranderen.”