.
Michael R. Roskam en Eline De Munck
woensdag 6 december 2023

Eline De Munck: “Ik heb er nog veel om geweend”

​​​​​​​Maar ze deed het toch

Sinterklaas is één van de belangrijkste dagen van het jaar voor heel wat kinderen. Het betekent dat ze een leuk cadeautje krijgen en dat ze weer heel erg flink zijn geweest dat jaar.

“Elk jaar kwam Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten en zelfs een kapitein bij mijn grootmoeder thuis op bezoek, voor haar zeven kleinkinderen. Zij hadden geweldige kostuums aan met alles erop en eraan. De Sint had ook een boek bij waarin in het groen geschreven stond wat we goed hadden gedaan en in het rood wat beter kon. Ik herinner me dat er stond dat het tijd werd om mijn tut af te geven”, lacht Eline De Munck in Gazet van Antwerpen.

Het jaar nadien is Eline naar de sint gestapt en is ze op zijn schoot gekropen. Vervolgens heeft ze braaf haar tutje aan de goede man gegeven.

“Er was mij gezegd dat die voor een arm kindje zou zijn. Ondanks die mooie gedachte heb ik er achteraf nog véél om geweend. Ik heb heel warme herinneringen aan die Sinterklaasdagen. Het zou leuk zijn om zoiets te organiseren voor ons kindje, samen met de kinderen van mijn vriendinnen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck