.
Eline De Munck
maandag 20 november 2023

Eline De Munck: “Ik sta er altijd van versteld”

Maar omgekeerd ook

Toen Eline De Munck nog zangeres en actrice was, was ze ook een guilty pleasure van heel wat mannen. Ook van haar man Michaël Roskam.

“In de periode dat haar tv-carrière begon, zat ik hier in Brussel. Ik had geen tv, geen kabel. Ik las geen boekskes. Ik was ook niet het doelpubliek. Het zou wat raar geweest zijn als ik had proberen in te bellen op JIMtv omdat Eline presenteerde. 'Hallo, ik ben Michaël en ik ben 38 jaar ...' Ik ben vijftien jaar ouder dan Eline. Op dat moment is dat leeftijdsverschil groot”, vertelt hij aan Nina.

Michaël is nu 3 jaar samen met Eline en hij heeft veel bewondering voor haar. Maar omgekeerd geldt net hetzelfde.

“Als ik Michaël aan de telefoon bezig hoor, sta ik ervan versteld wat voor zakenman hij eigenlijk is. Hij bewaakt zijn artistieke keuzes door er op een zakelijke manier duidelijke afspraken rond te maken. Als ik thuiskom van mijn werk, heeft Michaël duizenden stappen meer gezet dan ik, op twee vierkante meter. Michaël is héél de tijd aan het bellen, contracten aan het bespreken enzovoort, al wandelend door ons huis. Hij is altijd aandachtig bezig met het globale pakket, de kern is het artistieke.”

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck