.
Eline De Munck
zaterdag 31 juli 2021

Eline De Munck: “ik viel in slaap tijdens het werk”

"Soms was ik zo moe dat ik rechtstaand in slaap viel..."

Eline De Munck is nooit vies geweest van hard werk. Dat bewees ze als televisiegezicht en zeker ook nu als onderneemster met haar eigen brillencollectie Odette Lunettes. Maar ook in haar jeugdjaren was Eline De Munck al vroeg op pad. Letterlijk!

Eline De Munck werkte tijdens het weekend en in de vakanties in bakkerij van Herman en Arlette in haar geboortedorp Beveren-Waas: “Ik heb dat gedaan van mijn vijftiende tot mijn achttiende”, vertelt Eline in Story. Nadien kreeg ze haar eerste rol in Thuis en liet ze de lekkere broodjes achter zich.

“Werken in een bakkerswinkel betekent natuurlijk wel dat je vroeg uit de veren moet”, onthult Eline. “Ik moest om half zes beginnen. Het is dus weleens gebeurd dat ik rechtstreeks van een feestje naar mijn werk ging”, klapt Eline De Munck uit de biecht. “Work hard, play hard!”

“Natuurlijk wilde ik het feesten niet opgeven, maar het moet de klanten soms toch zijn opgevallen dat ik niet al te veel uren slaap had gehad. Dat zullen ze wel gehoord hebben aan mijn schorre stem. Soms was ik zo moe dat ik rechtstaand in slaap viel terwijl ik brood aan het snijden was”, lacht Eline De Munck in Story over vakantiejob.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck