.
Eline De Munck in Boxing Stars
dinsdag 28 mei 2024

Eline De Munck: “Ik voel me de mond gesnoerd”

Dit kan niet de bedoeling zijn

Het is ondertussen 11 weken geleden dat Eline De Munck is bevallen van haar dochtertje en nog elke dag is ze verbaasd tot waartoe haar lichaam allemaal in staat is.

Ondanks de komst van haar kleintje, is er voor Eline niet veel veranderd in haar leven. Ze houdt nog altijd van lekker eten en sporten, maar ook van feesten en hard werken. Ze vond het fijn om zwanger te zijn, maar ook fijn om niet meer zwanger te zijn en haar lichaam weer in de plooi te krijgen.

Dat vraagt toewijding en aandacht: Naar de kine gaan, elke dag thuis bekkenbodemspier oefeningen doen, zoveel mogelijk in beweging zijn,.. maar ik ben dat mijn lijf verplicht voor de magische ervaring die het me liet beleven, namelijk een kind baren”, schrijft ze op Instagram.

En hoewel Elines post goed bedoeld is, valt die niet bij alle vrouwen in goede aarde. Heel wat vrouwen geven kritiek en daar is Eline best van geschrokken.

“Ik voel me de mond gesnoerd over hoe ik in mijn leven sta. Ik deel mijn leven, mijn visie op de dingen. Want dat is waar dit medium toch voor dient? Door dit soort reacties voel ik me angstig om mezelf te mogen zijn. If you don’t like it what you see, ontvolg me dan. Simple.”

Wij blijven Eline in ieder geval volgen, punt uit!

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck