.
Eline De Munck
donderdag 9 november 2023

Eline De Munck: “Ik zit nu in het woelige water”

Het was hard werken

Een tijdje geleden kwam Eline De Munck met het fantastische nieuws dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Zij en haar man regisseur Michaël R. Roskam zijn ondertussen al een tijdje samen en verwachten nu dus ook een eerste kindje samen.

Het koppel leerde elkaar zo’n drie jaar geleden kennen en dat allemaal doordat Michaël een bril nodig had. Eline die een eigen brillenmerk heeft, heeft hem daar met plezier bij geholpen. Zo sprong ook al snel de vonk over.

Odette Lunettes is ondertussen 8 jaar oud en één van de succesvolste brillenmerken van ons land. Eline krijgt dan ook vaak de vraag hoe ze aan zoiets begint.

“Er zijn geen tutorials over hoe je een brillenmerk opstart. Mijn antwoord is: als je een goed idee hebt, moet je het gewoon doen. Werk dat idee goed uit en zorg voor een berekend risico wat je cashinjectie betreft. Wij zijn intussen verkrijgbaar in 29 landen, 750 opticiens verdelen ons merk en dat groeit nog elke dag. De start-upfase, waarin ik vol verwondering keek naar al wat er op me afkwam, is voorbij. Nu zit ik in de scale-upfase. Het woelige water”, lacht Eline in Nina