.
Eline De Munck
donderdag 25 augustus 2022

Eline De Munck: “Ik zou dat niet eens willen doen”

Ze kan zich de reacties al inbeelden

Het is lang geleden dat we nog iets gehoord hebben van Eline De Munck. Nochtans is Eline nog altijd een drukke bezige bij. Weliswaar niet meer voor de schermen, maar wel in haar eigen zaak ‘Odettes Lunettes’.

Maar voor televisie werken, dat doet Eline liever niet meer. “Onlangs nog had ik ingestemd voor een televisieopdracht, maar ik heb het uiteindelijk toch afgezegd. Ik kreeg er vapeurs van. Ik dacht; ‘Is het nu mijn menopauze, of heb ik gewoon stress”, lacht ze in Dag Allemaal.

Eline is samen met regisseur Michaël Roskam, maar een rolletje in een film van haar man, dat ziet ze niet meteen zitten.

“Ik zie de reacties al voor me: ‘Ze is samen met die regisseur omdat ze een rol wil fiksen.’ Dat Michaël zegt: ‘Liefje, je zou dat keigoed doen’, vind ik een mooi compliment. Hij gelooft in mij en dat is reden genoeg om het niet te doen. Ik ben wel grote fan van zijn werk.”

Michaël is een populaire regisseur en maakt straffe films en reeksen. Maar in de VS wonen, dat ziet hij niet zitten. “Hij is nu veel in Vlaanderen, want hij schrijft aan een Vlaamse langspeelfilm. En hij is ook nog eens bezig met een Amerikaans project. Plannen genoeg dus.”

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck