.
Michael R. Roskam en Eline De Munck
zondag 31 juli 2022

Eline De Munck is verliefd: “Ik wou daar niet mee te koop lopen”

Ze hield het even geheim

Ooit was Eline De Munck een populaire presentatrice, actrice en zangeres. Nu is ze vooral een erg succesvolle zakenvrouw en eigenares van ‘Odette Lunettes’. Bovendien is ze ook erg gelukkig getrouwd met regisseur Michaël Roskam.

Ze leerde haar man kennen op het racecircuit waar ze aan de praat raakten. Michaël kwam langs voor een nieuwe bril en van het één kwam het ander.

“In deze job moet je de klanten diep in de ogen kijken. En laat ons zeggen dat het geholpen heeft. Of zoals Michaël het zegt: ‘Ik ging voor een bril en kwam thuis met een vrouw’”, lacht Eline in Dag Allemaal.

Hun relatie was lang een geheim voor de buitenwereld en ook hun huwelijk maakte ze pas een jaar later bekend. Nochtans stak het koppel zich niet weg.

“We gingen echt vaak samen op pad of op restaurant. Maar ik had er geen behoefte aan, om online met mijn persoonlijk geluk te koop te lopen. Ik ben ook maar een kleine garnaal die verliefd is geworden. Toch had ik op zeker moment het gevoel dat de mensen nu wel wisten dat we samen waren en toen heb ik besloten om het te posten.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck