.
Eline De Munck
zaterdag 5 november 2022

Eline De Munck: “Let’s go for that world domination!”

Ofwel doe je het goed, ofwel doe je het niet

Eline De Munck werd nog bekender met haar brillenmerk Odette Lunettes. Inmiddels won ze in Parijs de ‘Oscar voor brillen’ en nu wil ze de rest van de wereld veroveren.

Odettte Lunettes is inmiddels een gevestigde waarde en dat heeft Eline volledig aan zichzelf te danken. Van haar ouders leerde ze dat je hard moet werken om geld te verdienen.

“Vanaf mijn 14 jaar kreeg ik elke maand 125 euro zakgeld. Daar moest ik behalve mijn schoolspullen ook alles zelf mee betalen: kledij, hobby’s en mijn gsm”, verneemt TV Familie over Eline De Munck. Omdat ze meestal niet toekwam met dit budget, kon ze niet anders dan vanaf haar 15e in een bakkerij te werken in het weekend.

Onlangs was Eline te gast in Dubai, om er haar label voor te stellen. Op de VisionPlus Expo lanceerde Eline daar samen met haar zakenpartner Tokai, haar succesvolle brillenlijn.

Volgens heel wat bronnen is de stap die Eline zet in Dubai echt wel belangrijk. “In de Arabische wereld wordt heel veel gespendeerd aan mode en accessoires”, verneemt TV Familie. Odette Lunettes zou daar een stukje marktaandeel moeten kunnen bemachtigen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck